Okei, anteeksi kun on kestänyt vähän aikaa. Nyt yritänkin sitten tehdä pidemmän jakson. :) Kommentit ovat sallittuja. ;D

______

551354.jpg

Aloitetaampa synttäreistä. Pikku Christina otti ja kasvoi taaperoksi. Suht koht siedettävä, posket ja silmät ovat silti aika järyttävät. (Anteeksi seinät. n___n)

551356.jpg

Patrick kävi uutterasti koulussa, mutta kymppiä ei kuulunut vieläkään. Seuraavana päivänä todistuksessa komeili silti numero 10 ja siinä riemua riittikin.

551360.jpg

Melina alkoi tuntea vatsakipua ja pahoinvointia. 'Voisikohan se olla uusi vauva?', tämä mietti pelokkaasti ja riensi vessaan oksentamaan.

551369.jpg

Nälkä alkoi painaa naisen mieltä ja hän alkoikin kokkaamaan. Sitten syttyi suvun ensimmäinen tulipalo ja Melina huusi hätääntyneenä apua.

551377.jpg

Onneksi taloon oli asennettu palohälytin ja palokunta saapui hetken päästä pihaan pillit ulvoen. Autosta hyppäsi oudosti koikkelehtiva palomies, joka silti osasi sammuttaa palon.

551365.jpg

Tulipalon aiheuttamasta shokista yli päästyään Melinan vatsa kasvoi yhtäkkiä seuraavana aamuna. Kyllä, vauva siellä ilmoitteli tulostaan. Kuinka Melina-raukka pärjäisi uuden tulokkaan, Patrickin ja Melinan kanssa, kun rahaakaan ei hirveästi ollut?

551383.jpg

Taakka keveni hiukan, kun Christina kasvoi lapseksi. Huulet ja nenä olivat ainakin melko hyvät, poskista ja silmistä ei sitten oikein osannut sanoa. Mutta taitaa olla jo päätetty, kuka on perijä, jos tulevista vauvoista ei kasva komeita/nättejä.

551389.jpg

Christina sai nopeasti kympin todistuksen ja meni innoissaan esittelemään sitä äidilleen. Melina oli niin väsynyt, että oli nukahtanut lautaselleen, eikä huomannut Christinaa. Harmi.

551395.jpg

Pian synnytys pakotti Melinan pystyyn ja muutaman tunnin päästä hänen käsillään lepäsi terve poika, Harry. Harry peri ruskeat silmät ja mustat hiukset, niin kuin Christina ja Patrickin.

551401.jpg

Patrickin päätti siskonsa tavoin kasvaa ja hänestä tuli melko persoonallisen näköinen nuori mies. Hänestä ei ainakaan perijää tulisi noilla geeneillä.

551413.jpg

Melina tunsi jo neljättä kertaa aamupahoinvointia ja pelkäsi pahoin odottavan jälleen uutta pienokaista.  Rahat olivat melkein lopussa ja vanhemmilla meinasi loppua voimat jo kolmea lasta hoitaessa.

551430.jpg

Kasvut jatkuivat ja Harry kasvoi taaperoksi. Hänestä tuli liki samanlainen kuin Patrickista, joten Harrystakaan tuskin tulee perijää. Nuo posket suorastaan seuraavat. .___.

551442.jpg

Patrick oli löytänyt koulusta suloisena Lenitan ja oli päätäpahkaa rakastanut neitoseen. Hänen onnekseen myös Lenita tunsi jotain Patrickia kohtaan ja amor teki työnsä.

551447.jpg

Unelmatreffien jälkeen Lenita toi Hillien ovelle suuren kukkapuskan ja myöhemmin karaokelaitteet. Ne myytiin ja niistä saatiin hyvät rahat. Perheen rahapuolella alkoi jo sujua paremmin.

551453.jpg

Nuori pari kävi tiiviisti treffeillä ja muillakin oli omat hommansa, etteivät he huomanneet ollenkaan raskaana olevaa Melinaa. Hän nimittäin huusi kotona tuskissaan, mutta miksi?

551463.jpg

Synnytykset olivat nimittäin alkaneet. Melina huusi täyttä kurkkua ja kivut tuntuivat olevan pahimmat, kuin koskaan ennen. Mielessään Melina ajatteli, että tämä oli varmasti viimeinen.

551473.jpg

Mutat pian Melinan odotukset palkittiin ja syntyi pikkupoika Jonathan. Peri samat asiat, kuin sisaruksensa.

551482.jpg

Seuraavana iltana Harry päätti kasvaa lapseksi. Hänestä kuoriutui samanlainen rumilus, kuin veljensä. Ei perijäksi. (Sori ne seinät ^^')

551487.jpg

Myös Christina päätti kasvaa ja hänestä kuoriutui melko nätti teini. Tästä neitosesta päätettiin tehdä perijä, jos Jonathanista ei sitten kasva komeampi. Mitenkähän käy? (Sori taas seinät -__-)

551486.jpg

Patrick oli yhä umpirakastunut Lenitaansa ja ei malttanut odottaa heidän yhteiselämäänsä. Hän päätti käyttää väärin elämän eliksiiriä ja alkoi vanheta kohti aikuisikää.

551491.jpg

Aikuiseksi kasvaessaan Patrick otti taksin ja matkusti joen toiselle puolelle ostamalleen tontilleen. Tähän hän perustaisi kodin ja elämän Lenitan kanssa. Mutta kuulette lisää Patrickista hänelle varatusta osasta.

551496.jpg

Jonathan kasvoi taaperoksi ja hänestä paljastui melko kaksimielinen poika. Tuijottaa nyt noin äidinsä takamusta, jestas. o__O

________

Juu, tähän loppui tämä osa, mutta luehan myös seuraava osa, jossa kerrotaan Patrickin ja Lenitan kukoistavasta tai ei-niin-kukoistavasta elämästä.