Heis, tästä alkaa Hillin tarina. Pelaan siis Hävitä rumageeni-haastetta ja yritän saada tämän kymmenenteen sukupolveen, vaikka monelle muulle legacylleni on käynyt hullusti. Joko into ei ole riittänyt tai kone on sekoillut. Mutta, jos tämä nyt toimii, toivoisin rakentavaa palautetta. Kommentointi on suotavaa. :>

 

Noniin, aloitetaan sitten. Pahoittelen huonoa kuvanlaatua, mutta pelissä se on parempi. Vuodatus sörkkii laatua, vaikka en käytä skaalausta. :/

_____________

535589.jpg

Tässä hän on. Kauan odotettu haasteen kantaisä Jamie Hill. Hän maa melko.. persoonallisen naamataulun ja on hieman pöhkö päästäänkin. Jamie osti suuren tontin varoillaan ja käteen jäi vaivaiset 4800. Niillä on päästävä alkuun.

535593.jpg

Hän tarttui oitis puhelimeen ja soitti paikalliselle taksille. Stadista löytäisi varmasti kauniin pimun rinnalleen, Jamie myhäili ja astui taksiin.

535612.jpg

Onnekkaana hän löysi kuin löysikin melko nätin tytön nimeltä Melina Petilä. He jatkoivat treffejään Jamien kotona, jos sitä kodiksi voisi sanoa. Heidän suhteensa syveni syntymistään.

535623.jpg

Jamie yritti ainakin pistää kaikkensa peliin ja taikoi heille kovin köhköh.. romanttisen aterian. Samalla hän kuiskasi jotain Melinan korvaan.

535629.jpg

Melina oli lupautunut muuttamaan Jamien kanssa yhteen. Tyttö toi mukanaan vähän päälle 8000 simoleonia ja muutamia tavaroita. (Anteeksi seinät.)

535635.jpg

Samaisena iltana Melina lähti töihinsä, mutta sai potkut ja sakkoja 5000 epäonnistuneesta ryöstöstä. Mieli maata laahaten hän polvistui Jamien eteen ja kohotti näpistämänsä kihlasormuksen tämän silmien eteen. Melinan epäonneksi Jamie ei silti suostunut. Oliko tämä yhteiselo tyssännyt tähän?

535641.jpg

Melina jatkoi silti ja tutustui Jamieen paremmin. Lopulta itse Jamie kosi tätä ja he menivät yhdessä ja onnellisina kihloihin.

535643.jpg

Hurjan kihlayön jälkeisenä iltapäivänä Jamie keräsi kaikki rohkeuden rippeensä ja solmi avioliiton rakkaansa kanssa. Huomaatte varmaan, mitä yöllä tapahtui.

535655.jpg

Melina odotti siis lasta. Raskaus ei silti ollut helppo ja tyttöparka oli vähän väliä kuoleman partaalla ja tuntui kuin koko ajan olisi pitänyt tehdä jotain.

535671.jpg

Mutta viimein taakka harteilta hävisi ja suloinen pallero Patrick syntyi. Suloisuus taitaa valitettavasti olla katoavaa ainakin Jamien geeneillä.

535678.jpg

Päivät kuluivat ja Patrickista kasvoi ruma peikonpoikanen. Suuret korvat, kulmikkaat posket ja jäykkä nenä pilasivat vauvaiän söpöyden.

535683.jpg

Pian Melina huomasi olevansa toisen kerran raskaana ja sekosi. Pikku-Patrick oli vasta taapero. Ei rakkaustavoitteinen Melina lapsia enään halunnut vaan ikuista bilettämistä ja miehiä. Se ei vaan nyt käynyt.

535688.jpg

Jamie oli saanut töitä lääketiede-uralta minkä huippu oli hänen elämäntoiveensakin. Hän oli saanut jo yhden ylennyksenkin ja palkka oli liki neljäsataa simoleonia.

535697.jpg

Pian Melinan ei-toivottu synnytys alkoi. Se sattui enemmän, kuin Patrickin synnytys, mutta oli ainakin Jamien mielestä sen arvoinen.

535709.jpg

Vatsasta putkahti suloinen toukka, joka sai nimekseen Christina. Tyttö siis. Toivottavasti myös nätimpi kuin peikko-Patrick.

535712.jpg

Patrickista puheenollen, poika päätti kasvaa juuri Christinan syntymän jälkeen. Suuret korvat ja kauniit posket paistoivat vieläkin pojan kasvoilla, mutta hänpä ei tajunnut sitä. Hymy korvissa tämä ihaili uutta pyjamaansa.

535719.jpg

Koska vanhemmat kävivät kummatkin töissä, jouduttiin turvautumaan kauheaan lastenhoitajaan. Melina oli saanut töitä urheilu-uralta joukkueenmaskottina.

535731.jpg

Myös Patrick joutui työntouhoon: kouluun. Ensimmäisenä päivänä ei tullut ihan kymppiä vielä, seiska. Joten poika meni hypellen isänsä luo pyytämään apua läksyihinsä. Jospa sitten huomenna tulisi se kymppi.

___________

Pahoittelen näin lyhyttä osaa, mutta kommentit ovat suotavia. (: