Otsikko on nyt mitä on, mutta aivot eivät oikein raksuta juuri tänään. : D

____________

609144.jpg

Christina ja Turkka olivat päättäneet hankkia vielä toisenkin toukan Benjaminin seuraksi. Naapuritkin näyttivät olevan innoissaan ja salaa ruskeahiuksinen tyttö toivoi, että mahasta putkahtaisi hänelle leikkikaveri, joka olisi tietenkin tyttö.

609150.jpg

Raskauden aikana Christina opetti esikoiselleen kävelemisen jalon taidon, vaikka Ben laittoikin alussa vastaan. Myös puhuminen opittiin äidin opetuksella.

609154.jpg

Harry haaveili jo kovasti muuttamista omaan asuntoon ja perheen perustamista oman rakkaansa kanssa. Tällä kertaa haaviin oli tarttunut postinkantaja Aamu Mäkinen ja heidän kemiat taisivat sopia hyvin yhteen, nimittäin..

609156.jpg

..pian vaihdettiin jo ensisuudelmia keskenään. Harry oli kuin seitsemässä taivaassa.

609157.jpg

Myös Aamu taisi olla tyytyväinen treffeihin ja hiipi pimeyden saapuessa Hillien tontille ja asetti oven viereen ruusupuskan kiitokseksi.

609158.jpg

Samana iltana huomasi Christina synnytyksen käynnistyvän ja nainen huusikin yhtä kovaa kuin paloauton sireeni. Kumpikohan tulisi, tyttö vai poika?

609159.jpg

Tyttöhän sieltä ilmestyi, nimeksi tuli Rachel. Pikkuinen peri isänsä hiusten  ja ihon värin, silmät taisivat olla ruskeat.

613299.jpg

Pian Rachelin syntymän jälkeen Christina paukahti jälleen paksuksi. Tällä kertaa naapureita ei juurikaan kiinnostanut muu kuin uusi videopeli, mutta Christina iloitsi jälleen uudesta tulokkaasta.

613388.jpg

Muutaman päivän päästä Harry muuttuikin aikuiseksi hirviöksi ja pääsi nauttimaan elämästä Aamun kanssa. (Lisää heistä alempana.)

613303.jpg

Raskaus eteni hyvää vauhtia ja Jonathankin oli kasvanut teiniksi. Poika toivoi löytävänsä pian rakkautensa ja kasvavansa aikuiseksi, niin kuin veljensäkin, mutta vielä pitäisi odottaa.

613396.jpg

Mutta tyttöystävää Jonathan ei jaksanut odottaa, vaan iski ensimmäisen kimman, jonka näki kadulla. Irina ja hän sopivatkin hyvin yhteen ja vaimo oli jo hankittu aikuisikää varten.

613305.jpg

Myös Benjaminin kasvu alkoi kolkutella ovella ja hänestä kasvoikin todella hyvägeeninen suvun jäsen. Ainoa pieni huonopuoli hänessä on hieman kulmikas leuka, mutta muuten aivan liian komea. : DPerijä on taidettu jo päättää.

613308.jpg613307.jpg

Sukuun oli saatu kaksi menestyjää. Melina ja Turkka pärjäsivät hyvin töissään ja kimppakyydit olivat huippuluokkaa. Rahapulaa tässä talossa ei kärsitty.

613312.jpg

Rachel päätti hurahtaa taaperoikään ja neidistä tulikin melkolailla äitinsä klooni. Posket ja silmät pilasivat nätin ulkomuodon, mutta onhan meillä Benjamin ja vauva Christinan vatsassa perijän paikasta kiistelemässä.

613318.jpg

Uusi perheenjäsen päättikin syntyä jo hetken päästä ja pian kolmen lapsen äiti sai pidellä käsillään suloista tyttövauvaa, joka nimettiin Mischaksi. Peri jälleen isältään kaiken muun paitsi silmien värin.

613324.jpg

Kamalan pitkältä tuntuvan viikonlopun jälkeen Benjamin pääsi kouluun. Ensimmäinen päivä ei sujunut ihan toivotulla tavalla ja Ben olikin pettynyt seiskan todistukseen.

613339.jpg

Mutta jo seuraavana päivänä poika sai iloita ansaitusta kympistä. Läksyjen teko kannatti ja lisäksi vanhempien kannustus auttoi jaksamaan.

613351.jpg

Piakkoin Mischa vietti ensimmäisiä syntymäpäiviään ja hänestä kuoriutui todella söpö taapero. Ainoa pieni huono puoli kasvoissa on tuo hieman kummallinen nenä. Benjamin sai kilpailijan perijän paikasta.

613360.jpg

Rahaa alkoi jo pursuta korvista ulos, joten jollain sitä piti tuhlata. Tontille rakennettiin suuri uima-allas, jonka hyppylauta ei tainnut olla pikku-Benin hyvä kaveri.

613364.jpg

Viimein toisen sukupolven nuorin kasvoi aikuiseksi ja pääsi viettämään odotettua elämää rakkaansa Irinan kanssa. (Jonathanista lisää lopussa.)

613390.jpg

Kasvua kasvun perään. Rachel pyörähti lapsi-ikään ja kävi äidin meikkipöydällä. Tytöstä paljastui koulun uusi pissis ja varmasti nuorin sellainen. : D

______________

Noniin, nyt loppui ns. pääosa ja kurkistetaan vielä Harryn ja Jonathanin uuteen elämään. (Lopussa vielä esitellään Patrickin ja Lenitan lapset, joita ette ole nähneet vanhempina.) En panosta näihin kohtiin juurikaan, kerron vain nopeasti veljesten elämästä ja siinä kaikki.  Kannattaa muuten lukea alku uudestaan, jos luit sen ennen tämän osan jatkoa, minkä kirjoitin nyt, koska minulle sattui pieni sekaannus ja sekoitin Harryn ja Jonathanin kskenään. Korjasin siis virheet ja lisäsin alkuun muutaman kuvan. Mutta nyt veljesten elämään:

613405.jpg

Jonathan kihlautui ja solmi avioliiton Irinan kanssa ja hiestä tuli virallisesti kummastakin Korpi-sukunimisiä.

613417.jpg

Muutaman päivän päästä Irina huomasi olevansa raskaana ja alkoi käydä neuvolassa ja sairaalassa päivittäin.

613421.jpg

Nuorelle parille syntyi terve poika Aleksi. Siniset silmät ja mustat hiukset. : >

613425.jpg

Kohta Aleksi taaperoitui ja hänestä tuli melko erikoinen, mutta suloinen taapero. (Sori seinät.)

613428.jpg

Samaan aikaan Aleksi sai pikkusiskon, Millan.

613430.jpg

Ja Milla sai viettääkin syntymäpäivään muutaman päivän kuluttua.

613431.jpg

Hänestä tuli jotenkin epävarman näköinen taapero, ehkä kulmakarvat tekevät sen. o__o

613432.jpg

Ja kulmikas Aleksi päätti kasvaa perässä lapseksi. Sitten siirrytään Harryn luo.

___

613434.jpg

Harry ja Aamu menivät myös kihloihin ja naimisiin, heistä tuli herra ja rouva Mäkinen.

613436.jpg

Aamukin huomasi pian olevansa raskaana ja hän synnytti kaksoset (varmaan ensimmäiset [siis oikeasti] kaksoset ilman koodia tai muita. : o) Annan ja Bellan (voi miten hyvä olenkin keksimään nimiä. : D)

613439.jpg613440.jpg

Kaksosten vauvakuvat katosivat jonnekkin, mutta ylempi taapero on luultavasti Bella ja alempi Anna. (Annan silmät eivät ole tuollaiset, hän vain piti ne kiinni kuvaa ottaessani.)

613441.jpg

Ja tässä he ovat lapsena. Bellasta muodostui oikea koulun hikipinko, nutturapäinen pikkuaikuinen. Hänestä tuli melko nätti lukuunottamatta korvia, poskia ja nenää.

613442.jpg

Anna taas päätti ryhtyä Rachelin tavoin koulun pikkupissikseksi. Vaatteet tosin pitäisi vaihtaa. Annasta tuli melko nätti neiti. : >

___

Ja sitten vielä kurkataan Patrickin luo.

613443.jpg

Samathasta kasvoi vuosien myötä melko nätti (tosin kulmikas) neiti.(Sorii seinät. : D)

613444.jpg

Hän sai suloisen (rääkyvän!) pikkuveljen, Peterin. (jälleen seinät. -___-)

_____

Okei, kommentteja olisi mukava saada vään enemmänkin joskus, joten kommentoimaan ihmiset. : >