Anteeksi pitkä tauko, mutta sitä se loma teettää. : > Olen ehtinyt pelissä jo melko pitkälle, joten jaksostakin taitaa tulla pitkä. Kommentteja olisi yhä kiva saada enemmän. 8> Pahoittelen jo valmiiksi muutamien kuvien seiniä, jotka ovat joko alhaalla ja taivas näkyy esim. tuossa ekassa kuvassa. Mutta tarinaan.

640022.jpg

Nyt kun taloudessa oli kaksi lasta, oli aika kutsua yksityiskoulun rehtori illalliselle. Christinan pieni flirttailu auttoi kummasti asiaa, joten Ben ja Rachel pääsivät korkea-arvoiseen kouluun.

640087.jpg

Mischa myöhästyi hieman, eikä päässyt yksityiskouluun, mutta eipä se tyttöä haitannut. Mischasta paljastui nätti neiti. Ben oli silti perijä.

640113.jpg

Rachelista ja Mischasta tuli parhaat ystävät. Mischa ei vain oikein käsittänyt, miksi isosisko oli aina parempi pleikkaripelissä kuin hän.

640124.jpg

Mutta pian piti laittaa pelit syrjään ja tallustella koulubussiin. Rachel ei ollut järin innostunut koulupuvustaan ja katselikin vähän kateellisena Mischan vaatetusta.

640126.jpg

Tyttö ei ymmärtänyt siskonsa kateellisuutta. Mischa olisi itse halunnut laittaa hienon koulupuvun päälle ja käydä koulua parhaiden oppilaiden kanssa. Mutta hymy suupielissä hän tallusteli bussiin ja tyytyi tavalliseen opetukseen.

640130.jpg

Rachelinkin mieliala koheni, kun taskusta löytyi hyvä todistus ja läksytkin näyttivät helpommilta kuin pikkusiskon omat.

640132.jpg

Benjamin kasvoi teiniksi ja hänestä tuli komea miehen alku. Mahtavaa perijäainesta. Sitten etsitään vain vaimo.

640136.jpg

Ja sellainenhan löytyikin melko nopeasti. Ruokalähetti Marianne oli nätti NPC ja hyvä vaimo kolmannen sukupolven perijälle.

640164.jpg

Eikä Benjamin tietenkään jaksanut odottaa aikuisikää, vaan kävi suvun jäsenille jo tutuksi tulleella elämän eliksiirillä ja otti muutaman lasillinen tavoitemittari punaisella.

640186.jpg

Ja sehän tiesi sitten kasvamista heti aikuiseksi. Komea Ben säilyi ennallaan ja nyt pitäisi vaan suostutella Marianne muuttamaan yhteen.

640214.jpg

Taloon oli saatva lisää tilaa Mariannelle ja tuleville lapsille, joten Melina sai lähteä. Mummeli hukkui perheen uima-altaaseen. Suru oli suuri.

640233.jpg

Hukuttaminen ei ole kyllä paras tapa tappaa simejä. Siitä syntyy nimittäin älyttömästi lätäköitä ja simien ympäristö palkki laskee ja laskee.

640247.jpg

Kummitukset myös säikyttelevät liikaa. Jamie ei vielä kumminkaan menettänyt henkeänsä. Kuolkoot vanhuuteen sitten joskus myöhemmin.

640254.jpg

Rachel ja Mischa olivat jo toipuneet isoäidin kuolemasta ja tajunneet, että Rachel eli viimeisiä päiviään lapsena. He viettivätkin ne päivät yhdessä.

640258.jpg

Mischa suostui jumppaamaan siskonsa kanssa, koska Rachelille oli kertynyt vähän ylimääräistä mahan kohdalle. Samalla hänkin sai huippukuntoisen vartalon.

640260.jpg

Vaikka hiki nousi pintaan, Rachelkin saavutti huippukunnon. Onneksi hänestä ei tullut oikeasti noin laihaa. Nyt oli hyvä siirtyä teini-ikään.

640265.jpg

Viimeinen haluas ennen kasvua. Voi että kun he ovat suloisia yhdessä. : >

640268.jpg

Rachel ei kaunistunut juurikaan, mutta ihan nätti hänestä tuli. Tyttö saisi etsiä puolison ja lähteä aikuisiän koittaessa omalle tontilleen.

640271.jpg

Vaikka hän oli nyt teini, ei se estänyt halata äitiään töiden jälkeen. Mutta nyt peilin luo, hopihopi.

640274.jpg

Rachel kiintyi mustaan ja osti mustan asukokoinaisuudenkin kaupungilta.

640275.jpg

Pihalla hän sitten keimaili uusi asu päällään. Mischa tunsi pientä kateutta siskoaan kohtaan ja päätti hankkia samanlaisen asun teininä. (Toppi ja hame/legginsit ovat minun käsialaani. Sanokaa, jos tahdotte ladattavaksi.)

640279.jpg

Benjamin alkoi edistyä Mariannen suhteen. Neiti oli muuttanut jo taloon ja toi jonkin verran rahaa. Mutta Benjamin ei tyytynyt siihen ja eräänä päivänä yht äkkiä hän kosi Mariannea vessassa (: D) ja tämä vastasi myöntävästi. Häät pidettäisiin illalla. : >

640290.jpg

Ihan ilta ei ehtinyt vielä tulla, mutta häät olivat onnistuneet. Mariannesta tuli Hill ja Benjamin sai kauniin vaimon. (Anteeksi hirveästi, kun Melina on vielä tuossa kuvassa. En muistanut, että hän oli elossa vielä tuolloin x>)

640287.jpg

 Tuore pari pääsi onnistuneiden juhlien ansiosta häämatkalle limusiinilla. On taidettu ehtiä tehdä vähän jotain makkarin puolella, kun Benjamin on tuollaisissa vaatteissa. ;>

640298.jpg

Kiihkeän hääyön tulokset alkoivat jo näkyä ja Marianne huomasi olevansa raskaana. Raskaus ei ollut juurikaan raskas.

640305.jpg

Rachel etsi itselleen töitä lainvalvontauralta ja sai heti ensimmäisenä päivänä ylennyksen ja pääsi uran huipulle. : oo

640310.jpg

Suvun jäsenillä meni jälleen hyvin töissä. Christina ja Jamie saavuttivat kumpikin elämäntavoitteensa (en ole todellakaan varma oliko se tavoite vai toive. o___o) , eli päästä Sairaalan johtajaksi.

640323.jpg

Jamie ei ollut vieläkään toipunut Melinan kuolemasta ja päätti ostaa kaloja kaverikseen. Vaikka perheessä olikin monta tukevaa sukulaista, hän halusi jotain erikoisempaa.. omaa.

640328.jpg

Samaisena iltana Mariannen synnytys käynnistyi. Kumpikohan sieltä tulee, tyttö vai poika?

640330.jpg

Tällainen pallero vatsasta tupsahti. Ja jälleen ruskeat silmät. Sukupuolen paljastankin ensi osassa vasta. Voitte kyllä arvailla. : >

________

Juu, kommentteja.